Bog & idéAnders Wendt Jensen

Bøger skrevet af Anders Wendt Jensen

Læs mere om Anders Wendt Jensen
3 produkter
3 produkter
Næste generation - et portræt af Ida Auken
STREAM
Næste generation - et portræt af Ida AukenAnders Wendt Jensen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Næste generation - et portræt af Ida Auken
Uden min datter
Uden min datterAnders Wendt Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Uden min datter
Uden min datter
Uden min datterAnders Wendt Jensen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Uden min datter

Mere om Anders Wendt Jensen

Anders Wendt Jensen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uden min datter" udgivet af UMD - "Uden min datter" udgivet af Saxo Publish - "Uden min datter" udgivet af Saxo Publish - "Næste generation" udgivet af Saga - "Næste generation - et portræt af Ida Auken" i serien "Næste generation" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Anders Wendt Jensen

Anders Wendt Jensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger fås i et udvalg af formater. Anders Wendt Jensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Wendt Jensens "Uden min datter"

Det er muligt at købe Anders Wendt Jensens "Uden min datter" som lydbog. Du kan derudover altid have "Uden min datter" af Anders Wendt Jensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er UMD, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Uden min datter" af Anders Wendt Jensen

Det er muligt at købe Anders Wendt Jensens "Uden min datter" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Uden min datter" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Wendt Jensen