Bog & idéAndreas Rude

Bøger skrevet af Andreas Rude

Læs mere om Andreas Rude
5 produkter
5 produkter
Paris
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParisNiels Lan Doky
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Paris
London
BOEGERTILSTAERKPRIS
LondonMartin Krasnik
165,96 DKK
Hæftet
(0)
London
New York
New YorkNiels Lan Doky
199,95 DKK
Hæftet
(0)
New York
Napoli
BOEGERTILSTAERKPRIS
NapoliAndreas Rude
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Napoli
Kirker i Rom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirker i RomAndreas Rude
182,56 DKK
Paperback
(2)
Kirker i Rom

Mere om Andreas Rude

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Andreas Rude. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rude.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Napoli" udgivet af Forlaget Orbis - "Troen går til Paris" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Ånden over New York" udgivet af Verve - "paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kirker i Rom" i serien "Kulturarvsguide" udgivet af Orbis - "New York" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "New York" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Paris" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "London" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Andreas Rude

Andreas Rude har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Andreas Rude bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Rude opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Napoli" af Andreas Rude

"Napoli" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Orbis .

"Troen går til Paris" af Andreas Rude

Det er muligt at købe Andreas Rudes "Troen går til Paris" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Rude