Bog & idéAndrew Fish

Bøger skrevet af Andrew Fish

Læs mere om Andrew Fish
1 produkter
1 produkter
Britain Today
BOEGERTILSTAERKPRIS
Britain TodayUlla Rahbek
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Britain Today

Mere om Andrew Fish

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Andrew Fish. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Fish.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Britain Today" udgivet af Gyldendal - "Britain Today" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Andrew Fish

Du kan bestille to bøger af Andrew Fish her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Fish fås kun som hæftet. Fishs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andrew Fishs "Britain Today"

Hos Bog & idé er "Britain Today" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Britain Today" af Andrew Fish

Det er muligt at købe Andrew Fishs "Britain Today" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Fish