Bog & idéAndrew Sanger

Bøger skrevet af Andrew Sanger

Læs mere om Andrew Sanger
2 produkter
2 produkter
Rouen & Upper Normandy
Rouen & Upper NormandyAndrew Sanger
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Rouen & Upper Normandy
Normandy
NormandyAndrew Sanger
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Normandy

Mere om Andrew Sanger

Der findes flere forskellige bøger af Andrew Sanger tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sanger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Normandy Coast" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Rouen & Upper Normandy" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Normandy " i serien "Footprint Destination Guides" udgivet af Footprint Travel Guides

Andrew Sangers bøger

Du kan købe tre bøger af Andrew Sanger her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Sanger som hæftet. Sanger har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Footprint Travel Guides.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Normandy Coast" af Andrew Sanger

"Normandy Coast" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Rouen & Upper Normandy" af Andrew Sanger

"Rouen & Upper Normandy" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Sangers serie "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Sanger