Bog & idéAndrew Segal

Bøger skrevet af Andrew Segal

Læs mere om Andrew Segal
1 produkter
1 produkter
Clarissa the Clown and the Village Folk
STREAM
Clarissa the Clown and the Village FolkAndrew Segal
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Clarissa the Clown and the Village Folk

Mere om Andrew Segal

Du kan kun købe en enkelt bog af Andrew Segal her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Clarissa the Clown and the Village Folk". Den er udgivet af SAGA Egmont på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andrew Segals "Clarissa the Clown and the Village Folk"

Det er muligt at købe Andrew Segals "Clarissa the Clown and the Village Folk" som lydbog. Du kan derudover altid have "Clarissa the Clown and the Village Folk" af Andrew Segal med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Andrew Segal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Segal