Bog & idéAndrzej Fedorowicz

Bøger skrevet af Andrzej Fedorowicz

Læs mere om Andrzej Fedorowicz
1 produkter
1 produkter
Buntowniczki. Niezwykłe Polki, które robiły, co chciały
Buntowniczki. Niezwykłe Polki, które robiły, co chciałyAndrzej Fedorowicz
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Buntowniczki. Niezwykłe Polki, które robiły, co chciały

Mere om Andrzej Fedorowicz

Du kan kun bestille en enkelt bog af Andrzej Fedorowicz her hos Bog & idé. Det er "Buntowniczki. Niezwykłe Polki, które robiły, co chciały". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på pol.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Buntowniczki. Niezwykłe Polki, które robiły, co chciały" af Andrzej Fedorowicz

Det er muligt at købe Andrzej Fedorowicz' "Buntowniczki. Niezwykłe Polki, które robiły, co chciały" som lydbog. Med Andrzej Fedorowicz' "Buntowniczki. Niezwykłe Polki, które robiły, co chciały" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Fedorowicz, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Andrzej Fedorowicz