Bog & idéAndy McDermott

Bøger skrevet af Andy McDermott

Læs mere om Andy McDermott
0 produkter

Mere om Andy McDermott

Andy McDermott har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af McDermotts udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Andy McDermotts bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Resurrection Key" udgivet af Headline Book Publishing - "Jagten på Atlantis" udgivet af Cicero - "Herkules' grav" udgivet af Cicero - "Jagten på Atlantis, spb" udgivet af Cicero - "Excaliburs hemmelighed" udgivet af Cicero - "Excaliburs hemmelighed" udgivet af Cicero - "Herkules' grav" udgivet af Lytteratur - "Jagten på Atlantis" udgivet af Lytteratur - "Herkules´ grav" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Jagten på Atlantis" udgivet af Lytteratur - "Jagten på Atlantis" udgivet af Lytteratur

Bøger skrevet af Andy McDermott

Andy McDermott har 11 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. McDermotts bøger kommer i et udvalg af formater. McDermotts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Resurrection Key" af Andy McDermott

"The Resurrection Key" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Headline Book Publishing.

Andy McDermott "Jagten på Atlantis"

Det er muligt at købe Andy McDermotts "Jagten på Atlantis" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cicero.
Detaljer
Fulde navn:
Andy McDermott