Bog & idéAne Bonderup

Bøger skrevet af Ane Bonderup

Læs mere om Ane Bonderup
1 produkter
1 produkter
Den palliative indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den palliative indsatsLotte Brøndum Kjelstrup
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Den palliative indsats

Mere om Ane Bonderup

Der findes en del bøger af Ane Bonderup online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Bonderup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den palliative indsats" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejen i den palliative indsats" i serien "Sygeplejepraksis" udgivet af Munksgaard

Ane Bonderups bøger

Du kan bestille to bøger af Ane Bonderup her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Bonderup som hæftet. Bonderups bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ane Bonderups "Den palliative indsats"

"Den palliative indsats" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ane Bonderup "Sygeplejen i den palliative indsats"

Det er muligt at købe Ane Bonderups "Sygeplejen i den palliative indsats" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sygeplejepraksis". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Bonderup