Bog & idéAnette Erlandson Pedersen

Bøger skrevet af Anette Erlandson Pedersen

Læs mere om Anette Erlandson Pedersen
2 produkter
2 produkter
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsenBirgit Kirkebæk
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik

Mere om Anette Erlandson Pedersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Anette Erlandson Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pedersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfagelige facetter i det pædagogiske arbejde" udgivet af Frydenlund - "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal

Anette Erlandson Pedersens bøger

Du kan købe tre bøger af Anette Erlandson Pedersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Anette Erlandson Pedersen kommer i forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anette Erlandson Pedersens "Tæt på pædagogik"

Det er muligt at købe Anette Erlandson Pedersens "Tæt på pædagogik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Samfundsfagelige facetter i det pædagogiske arbejde" af Anette Erlandson Pedersen

Det er muligt at købe Anette Erlandson Pedersens "Samfundsfagelige facetter i det pædagogiske arbejde" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Erlandson Pedersen