Bog & idéAnette Klahr

Bøger skrevet af Anette Klahr

Læs mere om Anette Klahr
2 produkter
2 produkter
Lærebog i massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i massageSusse Broberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksisRed. Bente Annie Sørine Andersen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi i akut praksis

Mere om Anette Klahr

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger skrevet af Anette Klahr. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Klahrs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i massage" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Anette Klahr

Du kan bestille to bøger af Anette Klahr her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Klahrs bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Klahr er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anette Klahrs "Lærebog i massage"

"Lærebog i massage" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Klahrs serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Lærebog i massage" af Anette Klahr

Det er muligt at købe Anette Klahrs "Lærebog i massage" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Klahr