Bog & idéAngela Lambert

Bøger skrevet af Angela Lambert

Læs mere om Angela Lambert
0 produkter

Mere om Angela Lambert

Angela Lambert har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Lambert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinden som elskede Hitler" i serien "Audioteket" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Kvinden som elskede Hitler" i serien "Audioteket" udgivet af Jyllands-Posten - "Kvinden som elskede Hitler " i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Angela Lambert

Angela Lambert har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Angela Lambert fås i samtlige formater. Bøgerne af Lambert er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kvinden som elskede Hitler" af Angela Lambert

Hos Bog & idé er "Kvinden som elskede Hitler" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Audioteket". Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kvinden som elskede Hitler" af Angela Lambert

Det er muligt at købe Angela Lamberts "Kvinden som elskede Hitler" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Lamberts serie "Audioteket". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jyllands-Posten.
Detaljer
Fulde navn:
Angela Lambert