Bog & idéAngela Milligan

Bøger skrevet af Angela Milligan

Læs mere om Angela Milligan
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & cultureAngela Milligan
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture

Mere om Angela Milligan

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Angela Milligan. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Milligans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Angela Milligans bøger

Angela Milligan har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Milligan kommer bare som hæftet. Bøgerne af Milligan er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Kuperard.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture" af Angela Milligan

"Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Milligans serie "Culture Smart". Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Angela Milligan "Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture"

Hos Bog & idé er "Culture Smart Singapore: The essential guide to customs & culture" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Milligans serie "Culture Smart". Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Angela Milligan