Bog & idéAnika Liversage

Bøger skrevet af Anika Liversage

Læs mere om Anika Liversage
1 produkter
1 produkter
Velfærdsland TALK #6 Ovre hos araberne…
STREAM
Velfærdsland TALK #6 Ovre hos araberne…Nalle Kirkvåg
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Velfærdsland TALK #6 Ovre hos araberne…

Mere om Anika Liversage

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Anika Liversage. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Liversage.
Bøgerne fra Anika Liversage findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Køn og etnicitet i uddannelsessystemet" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Kvinder i byggefag" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Pensionisters og efterlønsmodtageres arbejdskraftpotentiale" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Parallelle retsopfattelser i Danmark" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Det var ikke nemt, men jeg klarede det!" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Ph.D-serie. Finding a path" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Voldsforebyggelse på botilbud og forsorgshjem" i serien "SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd" udgivet af SFI - "Ældre fra Tyrkiet" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Ældre fra Tyrkiet" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Skilsmissebørn med etnisk minoritetsbaggrund" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Den danske au pair-ordning" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Bøger skrevet af Anika Liversage

Du kan bestille 12 bøger af Anika Liversage her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Anika Liversage bøger i samtlige formater. Liversage har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere" af Anika Liversage

"Minoritetsældre og selvudpegede hjælpere" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anika Liversage "Køn og etnicitet i uddannelsessystemet"

Dette er en også en skøn bog fra Liversage, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Anika Liversage