Bog & idéAnja Christensen

Bøger skrevet af Anja Christensen

Læs mere om Anja Christensen
1 produkter
1 produkter
Sig ikke at du elsker mig
Sig ikke at du elsker migAnja Christensen
29,95 DKK
EBOG
(6)
Sig ikke at du elsker mig

Mere om Anja Christensen

Hvis du leder efter en bog af Anja Christensen, har du et bredt sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nytårsønsket" udgivet af Ordlaboratoriet - "Stressfri - 3 enkle trin" udgivet af Ordlaboratoriet - "Intro til sociale medier" udgivet af Ordlaboratoriet - "Nytårsønsket" udgivet af Ordlaboratoriet - "Forandringsledese som responsiv praksis" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Stressfri - 3 enkle trin" udgivet af Spipas Holistic Health - "Sig ikke at du elsker mig" udgivet af Ordlaboratoriet - "Tågevals" udgivet af Kandor

Bøger skrevet af Anja Christensen

Du kan købe otte bøger af Anja Christensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Anja Christensen bøger i flere formater. Anja Christensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anja Christensens "Nytårsønsket"

"Nytårsønsket" findes på den digitale boghylde som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Christensen, kan du godt glæde dig. Det er Ordlaboratoriet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anja Christensen "Stressfri - 3 enkle trin"

"Stressfri - 3 enkle trin" er tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Stressfri - 3 enkle trin" på din enhed og begynde at læse. Det er Ordlaboratoriet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Christensen