Bog & idéAnja Gjerløv

Bøger skrevet af Anja Gjerløv

Læs mere om Anja Gjerløv
0 produkter

Mere om Anja Gjerløv

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Anja Gjerløv. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gjerløvs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Forebyggelse og rehabilitering" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Mere om Anja Gjerløvs bøger

Anja Gjerløv har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gjerløvs bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Gjerløv er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Munksgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anja Gjerløvs "Forebyggelse og rehabilitering"

"Forebyggelse og rehabilitering" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i Gjerløvs serie "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anja Gjerløv "Forebyggelse og rehabilitering"

Hos Bog & idé er "Forebyggelse og rehabilitering" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Gjerløv