Bog & idéAnja Holm

Bøger skrevet af Anja Holm

Læs mere om Anja Holm
1 produkter
1 produkter
Søvn
BOEGERTILSTAERKPRIS
SøvnMads Barløse
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Søvn

Mere om Anja Holm

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Anja Holm. På listen nedenfor ser du de seneste af Holms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo - "Søvn" udgivet af Gyldendal

Anja Holms bøger

Du kan bestille to bøger af Anja Holm her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Anja Holm kommer i flere forskellige formater. Holms bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den kritiske leder" af Anja Holm

Det er muligt at købe Anja Holms "Den kritiske leder" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Anja Holm "Søvn"

Det er muligt at købe Anja Holms "Søvn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Holm