Bog & idéAnja Louise Rasmussen

Bøger skrevet af Anja Louise Rasmussen

Læs mere om Anja Louise Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Gadedrengen
GadedrengenAnja Louise Rasmussen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Gadedrengen

Mere om Anja Louise Rasmussen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Anja Louise Rasmussen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gadedrengen" udgivet af Special - "Gadedrengen" i serien "Greyline" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Gadedrengen " i serien "Greyline" udgivet af Special

Anja Louise Rasmussens bøger

Du kan finde tre bøger af Anja Louise Rasmussen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Anja Louise Rasmussen bøger i flere formater. Anja Louise Rasmussen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gadedrengen" af Anja Louise Rasmussen

"Gadedrengen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special.

Anja Louise Rasmussen "Gadedrengen"

Det er muligt at købe Anja Louise Rasmussens "Gadedrengen" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Gadedrengen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Greyline". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Louise Rasmussen