Bog & idéAnja Mølle Lindelof

Bøger skrevet af Anja Mølle Lindelof

Læs mere om Anja Mølle Lindelof
1 produkter
1 produkter
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Anja Mølle Lindelof

Anja Mølle Lindelof har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kulturteori og kultursociologi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Kulturteori og kultursociologi" er desuden udgivet i serien "Sociologi".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kulturteori og kultursociologi" af Anja Mølle Lindelof

Det er muligt at købe Anja Mølle Lindelofs "Kulturteori og kultursociologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anja Mølle Lindelof fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Mølle Lindelof