Bog & idéAnja Stanek

Bøger skrevet af Anja Stanek

Læs mere om Anja Stanek
2 produkter
2 produkter
Fritidspædagogik, faglighed og fællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fritidspædagogik, faglighed og fællesskaberCharlotte Højholt og Dorte Kousholt
341,96 DKK
Paperback
(0)
Fritidspædagogik, faglighed og fællesskaber
Børnefællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
BørnefællesskaberCharlotte Højholt
242,96 DKK
Paperback
(0)
Børnefællesskaber

Mere om Anja Stanek

Der findes flere bøger fra Anja Stanek tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Stanek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnefællesskaber" udgivet af Børn & Unge - "Børnefællesskaber" udgivet af Frydenlund - "Fritidspædagogik, faglighed og fællesskaber" udgivet af Dafolo

Bøger af Anja Stanek

Der er tre tilgængelige bøger af Anja Stanek hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Anja Stanek bøger i flere formater. Bøgerne af Stanek er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anja Staneks "Børnefællesskaber"

Det er muligt at købe Anja Staneks "Børnefællesskaber" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Børn & Unge, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anja Stanek "Børnefællesskaber"

Hos Bog & idé er "Børnefællesskaber" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Stanek