Bog & idéAnn-Marie Malmos

Bøger skrevet af Ann-Marie Malmos

Læs mere om Ann-Marie Malmos
2 produkter
2 produkter
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)Anja Semke
859,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)Anja Semke
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)

Mere om Ann-Marie Malmos

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Ann-Marie Malmos. Bogen har titlen "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" er desuden udgivet i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" af Ann-Marie Malmos

Det er muligt at købe Ann-Marie Malmos' "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Malmos' serie "PA pædagogisk assistentuddannelse". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Malmos, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Marie Malmos