Bog & idéAnna Klahn

Bøger skrevet af Anna Klahn

Læs mere om Anna Klahn
2 produkter
2 produkter
Tag stemmen tilbage - visnesbyrd om vold
Tag stemmen tilbage - visnesbyrd om voldAnna Klahn
59,95 DKK
EBOG
(0)
Tag stemmen tilbage - visnesbyrd om vold
Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmålMads Mygind
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål

Mere om Anna Klahn

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Anna Klahn. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klahn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Fra den afdødes hus" udgivet af Weltscherz

Mere om Anna Klahns bøger

Du kan købe to bøger af Anna Klahn her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Klahns bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Klahn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Klahns "Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål"

"Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Silkefyret, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anna Klahn "Fra den afdødes hus"

Hos Bog & idé er "Fra den afdødes hus" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Fra den afdødes hus" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Weltscherz, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Klahn