Bog & idéAnna Paldam Folker

Bøger skrevet af Anna Paldam Folker

Læs mere om Anna Paldam Folker
1 produkter
1 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde

Mere om Anna Paldam Folker

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Anna Paldam Folker. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Folker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Narrative Medicine" udgivet af Gads Forlag - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anna Paldam Folker

Der er tre tilgængelige bøger af Anna Paldam Folker hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Folker som hæftet. Bøgerne af Folker er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Narrative Medicine" af Anna Paldam Folker

Det er muligt at købe Anna Paldam Folkers "Narrative Medicine" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anna Paldam Folker "Forebyggende sundhedsarbejde"

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Paldam Folker