Bog & idéAnnalise Jacobsen

Bøger skrevet af Annalise Jacobsen

Læs mere om Annalise Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi ved kognitive dysfunktionerHanne Kaae Kristensen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Annalise Jacobsen

Hvis du leder efter en bog fra Annalise Jacobsen, ser du et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Jacobsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Annalise Jacobsen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Annalise Jacobsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Annalise Jacobsen kan købes i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jacobsen udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annalise Jacobsens "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner"

Det er muligt at købe Annalise Jacobsens "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i ergoterapi" af Annalise Jacobsen

Det er muligt at købe Annalise Jacobsens "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annalise Jacobsen