Bog & idéAnne Braff Brodzinsky

Bøger skrevet af Anne Braff Brodzinsky

Læs mere om Anne Braff Brodzinsky
0 produkter

Mere om Anne Braff Brodzinsky

Der er kun én bog af Anne Braff Brodzinsky tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Skal jeg fortælle dig om adoption?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk. "Skal jeg fortælle dig om adoption?" er desuden en del af serien "Skal jeg fortælle dig om -?".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skal jeg fortælle dig om adoption?" af Anne Braff Brodzinsky

Det er muligt at købe Anne Braff Brodzinskys "Skal jeg fortælle dig om adoption?" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Brodzinskys serie "Skal jeg fortælle dig om -?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Braff Brodzinsky fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Braff Brodzinsky