Bog & idéAnne Christine Lindstrøm Svendsen

Bøger skrevet af Anne Christine Lindstrøm Svendsen

Læs mere om Anne Christine Lindstrøm Svendsen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Anne Christine Lindstrøm Svendsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Anne Christine Lindstrøm Svendsen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Basisbog i ergoterapi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i ergoterapi" af Anne Christine Lindstrøm Svendsen

Det er muligt at købe Anne Christine Lindstrøm Svendsens "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anne Christine Lindstrøm Svendsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Christine Lindstrøm Svendsen