Bog & idéAnne Dichmann Sorknæs

Bøger skrevet af Anne Dichmann Sorknæs

Læs mere om Anne Dichmann Sorknæs
3 produkter
3 produkter
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
349,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL
Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet
Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnetAnne Dichmann Sorknæs
189,95 DKK
EBOG
(0)
Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet
Medicinske sygdomme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinske sygdommeVibeke Barner Jensen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Medicinske sygdomme

Mere om Anne Dichmann Sorknæs

Der findes flere bøger af Anne Dichmann Sorknæs tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sorknæs' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet" udgivet af Gads Forlag - "Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet" udgivet af Gads Forlag - "Medicinske sygdomme" udgivet af Gyldendal - "KOL" udgivet af Gyldendal

Mere om Anne Dichmann Sorknæs' bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Anne Dichmann Sorknæs hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Anne Dichmann Sorknæs kommer i flere formater. Sorknæs' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Dichmann Sorknæs' "Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet"

"Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Anne Dichmann Sorknæs "Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet"

Hos Bog & idé er "Sundhedsinformatik i sundhedsvæsnet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Dichmann Sorknæs