Bog & idéAnne Elsebet Overgaard

Bøger skrevet af Anne Elsebet Overgaard

Læs mere om Anne Elsebet Overgaard
6 produkter
6 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon
Humanistisk palliation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Humanistisk palliationLouise Lund Simuyemba
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Humanistisk palliation
Åndelig omsorg
Åndelig omsorgAnne Elsebet Overgaard
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Åndelig omsorg
Omsorgens idé
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omsorgens idéKatie Eriksson
170,96 DKK
Indbundet
(0)
Omsorgens idé
Tak for alt godt Jensen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tak for alt godt JensenAnne Gro Hansen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Tak for alt godt Jensen
Omsorgens Idé
Omsorgens idéKatie Eriksson
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Omsorgens idé

Mere om Anne Elsebet Overgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Anne Elsebet Overgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Overgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åndelig omsorg" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal - "Humanistisk palliation" udgivet af Gyldendal

Mere om Anne Elsebet Overgaards bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Anne Elsebet Overgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Overgaards bøger fås i flere formater. Bøgerne af Overgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Elsebet Overgaards "Åndelig omsorg"

"Åndelig omsorg" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals bogklubber.

"Sygeplejeleksikon" af Anne Elsebet Overgaard

Hos Bog & idé er "Sygeplejeleksikon" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Elsebet Overgaard