Bog & idéAnne-Kari Skardhamar

Bøger skrevet af Anne-Kari Skardhamar

Læs mere om Anne-Kari Skardhamar
3 produkter
3 produkter
Litteraturundervisning : teori og praksis
Litteraturundervisning : teori og praksisAnne-Kari Skardhamar
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Litteraturundervisning : teori og praksis
Periferi og sentrum : tolv artikler om færøysk litteratur
Periferi og sentrum : tolv artikler om færøysk litteraturAnne-Kari Skardhamar
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Periferi og sentrum : tolv artikler om færøysk litteratur
Poetikk og livstolkning i Christian Matras lyrikk
Poetikk og livstolkning i Christian Matras lyrikkAnne-Kari Skardhamar
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Poetikk og livstolkning i Christian Matras lyrikk

Mere om Anne-Kari Skardhamar

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Anne-Kari Skardhamar. På listen nedenfor ser du Skardhamars seneste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Anne-Kari Skardhamars bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Poetikk og livstolkning i Christian Matras lyrikk" udgivet af Unipub forlag - Oslo Academic Press - "Litteraturundervisning : teori og praksis" udgivet af Universitetsforlaget - "Periferi og sentrum : tolv artikler om færøysk litteratur" udgivet af Unipub forlag - Oslo Academic Press - "Litteraturundervisning - teori og praksis" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anne-Kari Skardhamar

Anne-Kari Skardhamar har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Skardhamars bøger kommer blot som hæftet. Anne-Kari Skardhamar bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne-Kari Skardhamars "Poetikk og livstolkning i Christian Matras lyrikk"

Det er muligt at købe Anne-Kari Skardhamars "Poetikk og livstolkning i Christian Matras lyrikk" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Unipub forlag - Oslo Academic Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.

"Litteraturundervisning : teori og praksis" af Anne-Kari Skardhamar

Det er muligt at købe Anne-Kari Skardhamars "Litteraturundervisning : teori og praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Kari Skardhamar