Bog & idéAnne Kjærgaard

Bøger skrevet af Anne Kjærgaard

Læs mere om Anne Kjærgaard
2 produkter
2 produkter
Ord til hinanden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ord til hinandenMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Ord til hinanden
Godt sprog i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Godt sprog i organisationerKresten Bjerg
269,96 DKK
Bog
(0)
Godt sprog i organisationer

Mere om Anne Kjærgaard

Hvis du søger en bog fra Anne Kjærgaard, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kjærgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ord til hinanden" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Screeninger i klinisk praksis" udgivet af Gyldendal - "Godt sprog i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Anne Kjærgaard

Der er fem tilgængelige bøger af Anne Kjærgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Anne Kjærgaard bøger i forskellige formater. Kjærgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ord til hinanden" af Anne Kjærgaard

Det er muligt at købe Anne Kjærgaards "Ord til hinanden" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

"Obstetrik" af Anne Kjærgaard

"Obstetrik" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kjærgaard