Bog & idéAnne-Marie Fischer-Rasmussen

Bøger skrevet af Anne-Marie Fischer-Rasmussen

Læs mere om Anne-Marie Fischer-Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen
Ende Offen
Ende OffenAnne-Marie Fischer-Rasmussen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Ende Offen

Mere om Anne-Marie Fischer-Rasmussen

Der er mange bøger fra Anne-Marie Fischer-Rasmussen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Fischer-Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Ende Offen" udgivet af Forlaget Hedwig

Bøger skrevet af Anne-Marie Fischer-Rasmussen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anne-Marie Fischer-Rasmussen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Fischer-Rasmussens bøger kommer bare som hæftet. Fischer-Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne-Marie Fischer-Rasmussens "Sprog på grænsen"

Det er muligt at købe Anne-Marie Fischer-Rasmussens "Sprog på grænsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

Anne-Marie Fischer-Rasmussen "Ende Offen"

Det er muligt at købe Anne-Marie Fischer-Rasmussens "Ende Offen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Hedwig, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Fischer-Rasmussen