Bog & idéAnne-Marie Gerdes

Bøger skrevet af Anne-Marie Gerdes

Læs mere om Anne-Marie Gerdes
2 produkter
2 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Anne-Marie Gerdes

Hvis du leder efter en bog skrevet af Anne-Marie Gerdes, tilbyder vi et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gerdes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anne-Marie Gerdes

Du kan finde fire bøger af Anne-Marie Gerdes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Anne-Marie Gerdes bøger i samtlige formater. Gerdes' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne-Marie Gerdes' "Basisbog i diagnostiske fag"

Det er muligt at købe Anne-Marie Gerdes' "Basisbog i diagnostiske fag" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Anne-Marie Gerdes

"Basisbog i diagnostiske fag" er til salg som i-bog. Endnu en af Anne-Marie Gerdes fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Marie Gerdes