Bog & idéAnne Norup

Bøger skrevet af Anne Norup

Læs mere om Anne Norup
0 produkter

Mere om Anne Norup

Anne Norup har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Neurologi og neurorehabilitering". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Neurologi og neurorehabilitering" er desuden en del af serien "Ergo/fys Munksgaard".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Norups "Neurologi og neurorehabilitering"

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Anne Norup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Norup