Bog & idéAnne Schødts

Bøger skrevet af Anne Schødts

Læs mere om Anne Schødts
1 produkter
1 produkter
Kærlig hilsen fru Hansen
Kærlig hilsen fru HansenAnne Schødts Nielsen
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Kærlig hilsen fru Hansen

Mere om Anne Schødts

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anne Schødts her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kærlig hilsen fru Hansen". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk. "Kærlig hilsen fru Hansen" er desuden en del af serien "I det offentlige".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Schødts' "Kærlig hilsen fru Hansen"

"Kærlig hilsen fru Hansen" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "I det offentlige". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Endnu en af Anne Schødts fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Schødts