Bog & idéAnne Söderlund

Bøger skrevet af Anne Söderlund

Læs mere om Anne Söderlund
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Anne Söderlund

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Anne Söderlund. Bogen har titlen "Basisbog i fysioterapi". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Basisbog i fysioterapi" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Söderlunds "Basisbog i fysioterapi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i fysioterapi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Anne Söderlund fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Söderlund