Bog & idéAnne Sofie Duch Teglgaard

Bøger skrevet af Anne Sofie Duch Teglgaard

Læs mere om Anne Sofie Duch Teglgaard
0 produkter

Mere om Anne Sofie Duch Teglgaard

Der er blot én bog af Anne Sofie Duch Teglgaard tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Danske gamere". Det er Straarup & Co, der har publiceret den på dansk. "Danske gamere" er desuden udgivet i serien "Maxi".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Sofie Duch Teglgaards "Danske gamere"

Det er muligt at købe Anne Sofie Duch Teglgaards "Danske gamere" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "Maxi". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.

Dette er en også en fantastisk bog fra Teglgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Duch Teglgaard