Bog & idéAnne Sofie Møller Sparre

Bøger skrevet af Anne Sofie Møller Sparre

Læs mere om Anne Sofie Møller Sparre
0 produkter

Mere om Anne Sofie Møller Sparre

Anne Sofie Møller Sparre har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Organizational Silence ". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk. "Organizational Silence " er desuden udgivet i serien "Erhvervspsykologiserien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Sofie Møller Sparre s "Organizational Silence "

"Organizational Silence " kan købes online som ebog. Med "Organizational Silence " som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Møller Sparre , som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Sofie Møller Sparre