Bog & idéAnnelli Sandbæk

Bøger skrevet af Annelli Sandbæk

Læs mere om Annelli Sandbæk
3 produkter
3 produkter
101 almenmedicinske patienter
BOEGERTILSTAERKPRIS
101 almenmedicinske patienterRuth Kirk Ertmann
251,96 DKK
Hæftet
(0)
101 almenmedicinske patienter
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Annelli Sandbæk

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Annelli Sandbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sandbæks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Almen medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Almen medicin" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard - "Diabetes" udgivet af Gyldendal

Mere om Annelli Sandbæks bøger

Annelli Sandbæk har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Annelli Sandbæk bøger i flere formater. Bøgerne af Sandbæk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annelli Sandbæks "Sygdomslære for ikke-klinikere"

"Sygdomslære for ikke-klinikere" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Annelli Sandbæk "Almen medicin"

Det er muligt at købe Annelli Sandbæks "Almen medicin" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annelli Sandbæk