Bog & idéAnnemette Matthiesen (red.)

Bøger skrevet af Annemette Matthiesen (red.)

Læs mere om Annemette Matthiesen (red.)
1 produkter
1 produkter
Bedre møder på tværs
Bedre møder på tværsAnnemette Matthiesen
259,95 DKK
Paperback
(0)
Bedre møder på tværs

Mere om Annemette Matthiesen (red.)

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Annemette Matthiesen (red.). Bogen har titlen "Bedre møder på tværs". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annemette Matthiesen (red.)s "Bedre møder på tværs"

"Bedre møder på tværs" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Annemette Matthiesen (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annemette Matthiesen (red.)