Bog & idéAnnette Kamp

Bøger skrevet af Annette Kamp

Læs mere om Annette Kamp
6 produkter
6 produkter
Arbejdslivet i kritisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdslivet i kritisk perspektivAgnete Meldgaard Hansen
359,96 DKK
Paperback
(0)
Arbejdslivet i kritisk perspektiv
Forandringsledelse
ForandringsledelseAnnette Kamp
239,95 DKK
EBOG
(0)
Forandringsledelse
Et arbejdsliv i acceleration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et arbejdsliv i accelerationHelle Holt
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Et arbejdsliv i acceleration
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen
Forandringsledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForandringsledelseChristian Koch
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Forandringsledelse
Elderly Care in Transition
Elderly Care in TransitionHelge Hvid (eds.)
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Elderly Care in Transition

Mere om Annette Kamp

Der er flere bøger fra Annette Kamp på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Kamp.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Annette Kamps bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbejdslivet i kritisk perspektiv" udgivet af Frydenlund Academic - "Forandringsledelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Substitution på hospitalslaboratorier " i serien "Arbejdsmiljøfondets forskningsrapporter" udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Forandringsledelse" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Elderly care in transition - management, meaning and identity at work" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Et arbejdsliv i acceleration" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Elderly care in transition - management, meaning and identity at work" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Forandringsledelse" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Annette Kamps bøger

Du kan bestille ni bøger af Annette Kamp her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Annette Kamp fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Kamp udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Arbejdslivet i kritisk perspektiv" af Annette Kamp

"Arbejdslivet i kritisk perspektiv" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Annette Kamp "Forandringsledelse"

Hos Bog & idé er "Forandringsledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Kamp