Bog & idéAnnette Rasmussen

Bøger skrevet af Annette Rasmussen

Læs mere om Annette Rasmussen
2 produkter
2 produkter
At undersøge læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
At undersøge læringKaren Egedal Andreasen
305,96 DKK
Paperback
(0)
At undersøge læring
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration

Mere om Annette Rasmussen

Der er forskellige bøger af Annette Rasmussen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At undersøge læring" udgivet af Samfundslitteratur - "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Test og prøvelser " i serien "Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Annette Rasmussens bøger

Du kan købe tre bøger af Annette Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Rasmussens bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Rasmussen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Rasmussens "At undersøge læring"

Det er muligt at købe Annette Rasmussens "At undersøge læring" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Evaluering af offentlig politik og administration" af Annette Rasmussen

Hos Bog & idé er "Evaluering af offentlig politik og administration" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Rasmussen