Bog & idéAnnette Sofie Davidsen

Bøger skrevet af Annette Sofie Davidsen

Læs mere om Annette Sofie Davidsen
1 produkter
1 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri

Mere om Annette Sofie Davidsen

Der er kun én bog af Annette Sofie Davidsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Grundbog i psykiatri". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grundbog i psykiatri" af Annette Sofie Davidsen

Det er muligt at købe Annette Sofie Davidsens "Grundbog i psykiatri" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Davidsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Sofie Davidsen