Bog & idéAnni Roikjær

Bøger skrevet af Anni Roikjær

Læs mere om Anni Roikjær
1 produkter
1 produkter
Intensiv terapi og sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intensiv terapi og sygeplejeAnni Roikjær
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Intensiv terapi og sygepleje

Mere om Anni Roikjær

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Anni Roikjær. Det er "Intensiv terapi og sygepleje". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Intensiv terapi og sygepleje" er desuden udgivet i serien "Lærebog for sygeplejestuderende".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Intensiv terapi og sygepleje" af Anni Roikjær

Det er muligt at købe Anni Roikjærs "Intensiv terapi og sygepleje" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Roikjærs serie "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anni Roikjær fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anni Roikjær