Bog & idéAnnika Landmann

Bøger skrevet af Annika Landmann

Læs mere om Annika Landmann
0 produkter

Mere om Annika Landmann

Der er kun én bog af Annika Landmann tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Nordic Painting: The Rise of Modernity". Det er Prestel, der har udgivet den på engelsk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annika Landmanns "Nordic Painting: The Rise of Modernity"

Hos Bog & idé er "Nordic Painting: The Rise of Modernity" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Prestel, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Landmann, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annika Landmann