Bog & idéAnnina Sipola

Bøger skrevet af Annina Sipola

Læs mere om Annina Sipola
1 produkter
1 produkter
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial SurgeryAgnete Larsen
674,96 DKK
Hardback
(0)
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery

Mere om Annina Sipola

Der er kun én bog af Annina Sipola tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annina Sipolas "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery"

Hos Bog & idé er "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Annina Sipola fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annina Sipola