Bog & idéAnnmarie Touborg Lassen

Bøger skrevet af Annmarie Touborg Lassen

Læs mere om Annmarie Touborg Lassen
2 produkter
2 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Annmarie Touborg Lassen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Annmarie Touborg Lassen. På listen nedenfor har du de seneste af Lassens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Annmarie Touborg Lassens bøger

Annmarie Touborg Lassen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Lassens bøger som indbundet. Lassens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annmarie Touborg Lassens "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Annmarie Touborg Lassen "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annmarie Touborg Lassen