Bog & idéAnthony Mason

Bøger skrevet af Anthony Mason

Læs mere om Anthony Mason
1 produkter
1 produkter
Waterloo & Beyond
Waterloo & BeyondAnthony Mason
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Waterloo & Beyond

Mere om Anthony Mason

Anthony Mason har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Waterloo & Beyond". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "Waterloo & Beyond" er desuden en del af serien "Bradt Travel Guides".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anthony Masons "Waterloo & Beyond"

Det er muligt at købe Anthony Masons "Waterloo & Beyond" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Masons serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Anthony Mason skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anthony Mason