Bog & idéArmando Romero

Bøger skrevet af Armando Romero

Læs mere om Armando Romero
1 produkter
1 produkter
Cajambre
BOEGERTILSTAERKPRIS
CajambreArmando Romero
215,76 DKK
Hæftet
(2)
Cajambre

Mere om Armando Romero

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Armando Romero. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Romero.
Bøgerne fra Armando Romero kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Cajambre" i serien "Roman" udgivet af Editorial Aurora Boreal - "Así en la lengua como en la pluma" udgivet af Aurora Boreal

Armando Romeros bøger

Armando Romero har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Armando Romero kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Romero er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Armando Romeros "Cajambre"

Det er muligt at købe Armando Romeros "Cajambre" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Romeros serie "Roman". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Editorial Aurora Boreal.

"Así en la lengua como en la pluma" af Armando Romero

"Así en la lengua como en la pluma" findes på den digitale boghylde som pdf. Endnu en af Armando Romero fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Aurora Boreal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Armando Romero