Bog & idéArnt Vestergaard Louw

Bøger skrevet af Arnt Vestergaard Louw

Læs mere om Arnt Vestergaard Louw
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Arnt Vestergaard Louw

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Arnt Vestergaard Louw. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Louw.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Elever i erhvervsuddannelserne" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Arnt Vestergaard Louws bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Arnt Vestergaard Louw hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Louws bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Louw er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gymnasiepædagogik" af Arnt Vestergaard Louw

Det er muligt at købe Arnt Vestergaard Louws "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Arnt Vestergaard Louw "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Arnt Vestergaard Louws "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Arnt Vestergaard Louw