Bog & idéArthur Cotterell

Bøger skrevet af Arthur Cotterell

Læs mere om Arthur Cotterell
1 produkter
1 produkter
Klassisk mytologi
Klassisk mytologiArthur Cotterell
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk mytologi

Mere om Arthur Cotterell

Arthur Cotterell har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Cotterells nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk mytologi" i serien "Mytologisk opslagsværk" udgivet af Paludan - "Nordisk mytologi " udgivet af Paludan - "Alverdens mytologier" udgivet af Karrusel Forlag

Mere om Arthur Cotterells bøger

Du kan bestille tre bøger af Arthur Cotterell her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Arthur Cotterell bøger i et udvalg af formater. Cotterells bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk mytologi" af Arthur Cotterell

Hos Bog & idé er "Klassisk mytologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Mytologisk opslagsværk". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Paludan.

Arthur Cotterell "Nordisk mytologi "

"Nordisk mytologi " er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Paludan, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arthur Cotterell