Bog & idéAstri Johnsen

Bøger skrevet af Astri Johnsen

Læs mere om Astri Johnsen
1 produkter
1 produkter
Lærebok i familieterapi
Lærebok i familieterapiAstri Johnsen
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebok i familieterapi

Mere om Astri Johnsen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Astri Johnsen. Bogen hedder "Lærebok i familieterapi". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Astri Johnsens "Lærebok i familieterapi"

Det er muligt at købe Astri Johnsens "Lærebok i familieterapi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Astri Johnsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Astri Johnsen